Facilitaire diensten

Keuken

Onze chef-kok en keukenmedewerkers streven dagelijks naar een optimale voeding. Deze maaltijden worden in eigen keuken klaargemaakt met verse producten.

De maaltijden worden opgediend in de leefruimte, zodanig dat onze bewoners gezellig samen kunnen tafelen. Om de 14 dagen staat er ook een extra warm avondmaal op het menu.

Onderhoud

De kamers en gemeenschappelijke ruimtes worden dagelijks schoongemaakt door een team van professionele mensen. Hygiëne is zeer belangrijk daar dit de gezondheid van onze bewoners alleen maar ten goede kan komen.

Technische dienst

Onze handige technisch medewerker staat in voor het technische onderhoud en kleine herstellingen binnen de kamers en het gebouw.

Wasserij

Home Stuyvenberg werkt samen met een externe wasserij.

De familie kan al dan niet kiezen om beroep te doen op deze wasserij. Het labelen van het persoonlijk linnen van de bewoner wordt dan uitgevoerd door de wasserij. De maandelijkse factuur (kostprijs per stuk) wordt maandelijks verrekend via de bewonersfactuur van het woonzorgcentrum.

Wanneer de familie verkiest om de persoonlijke was van de bewoner zelf te regelen, wordt er gevraagd om alle persoonlijke was steeds te labelen.